Bemutatkozás

Tabi Ancsa vagyok, life coach. A saját életemben tapasztalt problémák megoldása, a környezetemben élők problémáinak megismerése, valamint a folyamatos tanulás, keresés, érdeklődés, fejlődés során döntöttem úgy, hogy igyekszem mások segítségére lenni.

Én is elmúlatm már 40, családom van, dolgozom, és pontosan értem, hogy mit érzel, tudom, hogy mennyire frusztráló ebben a helyzetben lenni, mert én is átmentem ezeken a furcsa érzéseken.

Mindegy, hogy ki vagy, hol élsz, mivel foglalkozol, téged sem kerül el ez az életszakasz. Saját tapasztalataim és tanulmányaim alapján abban tudok neked segíteni, hogy kimozdulj ebből az állapotból és rátalálj azokra a belső értékeidre, amik benned rejlenek.

A konzultációk során a coaching eszközeit alkalmazom. Kérdéseket teszek fel, gyakorlatokat adok neked azért, hogy más nézőpontból is megvizsgálhasd a problémádat és így eddig nem látott lehetőségeket láss meg. A beszélgetések során az a célom, hogy rátalálj azokra a megoldásokra, amik segítenek elfogadni és lezárni a jelenlegi életszakaszodat, és felfrissülve, kíváncsian, feltöltődve tudj nekivágni a következőnek.

Ismereteimet folyamatosan bővítem, és a programlehetőségeket igyekszem színesíteni, hogy minél inkább a segítségedre lehessek.

Fontos azonban tudnod, hogy sem lelki, sem testi megbetegedések gyógyítását nem ígérem, nem vállalom, pszichoterápiás eszközöket nem alkalmazok.

Sok szeretettel várlak, ha szeretnéd jobban érezni magadat!